مؤسس الموقع Admin
عدد المساهمات : 1065 نقاط : 3267 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 18/04/2011 العمر : 52 الموقع : www.fawanes.yoo7.com
| موضوع: لحوم : لحمه رستو بالبيض الأحد مايو 15, 2011 6:40 pm | |
| السلام عليكم ورحمة الله وبركاته جيبالكم النهارده طريقه عمل رستو لحمه بالبيض ممكن تعمليها اسطوانه طويله اوعلى هيئة كور
المقادير
نصف كليو لحمه مفرومه 4 بيض مسلوق بصله مفرومه 1بيضه للعجن ملح وفلفل وبهارات ورق المونيوم مخصص للفرن
الطريقه
نضع اللحمه والبصل وملح فلفل بهارات والبيضه ونقلبهم جيدا ان كنتى هتعمليها اسطوانه نفرد الحمه على ورق المونيوم ونضع فى وسطه البيض المسلوق ونلف الحمه حولين البيض ثم نلف الورق ونقفلها كويس ثم نضعها فى صنيه بها كوب من الماء فى الفرن لمده 45 دقيقه مع ملاحظ الماء كل ماينقص نذودها
اما ان كانت كوره
فيقطع ورق المونيوم الى مربعات وناخذ قطع من الحمه ونضع فى نصفها البيض وناف عليها الحمه ثم الورق وهكذا حتى تنتهى الكميه وبنفس الطريقه السوى وتقطع وتقدم بارده
| |
|